Swiss Military Hanowa

Showing all 23 results

De merkgeschiedenis van het Zwitserse militaire Hanowa

Hanowa streeft naar de ruige esthetiek sinds 1963, toen het werd opgericht in Bienne, Zwitserland, door Hans Noll. In 1990 maakte het merk van deze look zijn kenmerkende stijl met de oprichting van Swiss Military Hanowa, met de nadruk op robuuste sporthorloges tegen toegankelijke prijzen.Sindsdien combineert het uit Hanowa voortgekomen merk Swiss-Made kwaliteit met sportief design. De toevoeging van ‘Swiss Military’ benadrukt de waarden van de Zwitserse strijdkrachten: robuustheid, uithoudingsvermogen en hoge precisie, evenals het vermogen om te functioneren in extreme omstandigheden.
Tegenwoordig is Swiss Military Hanowa een gevestigde waarde, officieel erkend door de Zwitserse Bondsstaat, en heeft het een grote expertise op het gebied van sport-, prestatie- en lifestylehorloges.
Hoogwaardige materialen en een stijlvolle verscheidenheid aan kleuren en vormen maken deze Swiss Made uurwerken uniek speciaal en bij uitstek geschikt voor een individualistische, kwaliteitsbewuste levensstijl.

De combinatie van Zwitsers vakmanschap met een sportief design, opmerkelijke functies en militaire precisie tegen een concurrerende prijs / prestatieverhouding heeft de identiteit en reputatie van het merk gesmeed.

3 jaar internationale garantie.