Menu

Goudsmederij

Onze goudsmederij

We hebben onze eigen volledig uitgeruste goudsmederij, die je vanuit de winkel kunt zien. We maken en repareren sieraden zelf, dat is wel zo vertrouwd. Kom gerust kijken hoe we werken.

 

De IMPS sieradencollectie

Deze collectie is ontworpen en handgemaakt in onze eigen werkplaats. Draagbaarheid en betaalbaarheid staan voorop in onze ontwerpen en het spreekt voor zich dat de kwaliteit en afwerking perfect is. We werken met goud en zilver, met en zonder edelstenen. Onze IMPS collectie wordt alleen bij ons verkocht. Van een ontwerp maken we een uniek stuk of een beperkt aantal varianten: je komt onze sieraden dus niet op iedere straathoek tegen. Helemaal trots zijn we op onze unieke sieraden waarbij we niet alledaags gekleurde edelstenen gebruiken, vaak met vernieuwende slijpvormen.

 

Trouwringen

Voor ieder budget is er een mogelijkheid om persoonlijke trouwringen te ontwerpen. En omdat we deze ringen zelf maken, hoeft een unieke handgemaakte trouwring niet duurder te zijn dan een standaard fabrieksring. Je trouwfeest is uniek, dan is het toch geweldig dat je ringen dit ook zijn?

 

Sieraden in opdracht

Soms heb je zelf een idee voor een sieraad of wil je graag een bestaand sieraad, bijvoorbeeld een dierbare (trouw)ring, veranderen. Dit idee kan samen worden omgezet in een ontwerp dat helemaal op jou is toegespitst. Vervolgens maken we dit sieraad dan in onze goudsmederij. We laten je graag zien hoe we dit doen.

Heb je zelf goud en edelstenen (bijvoorbeeld diamanten), dan kunnen we dit materiaal hergebruiken voor je nieuwe sieraad. Onze ervaring is dat dit voordeliger voor je is dan dat je het goud laat opkopen en een nieuw sieraad koopt.

 

Gedenksieraden

Een vingerafdruk of as kunnen wij op een zichtbare maar ook op een onopvallende manier verwerken in een ring, armband of halssieraad. Zo krijg je een aandenken aan een dierbaar familielid of vriend. En heel leuk: een herinnering aan de kleine vingertjes van je kindje.

 

Reparaties

Natuurlijk kunnen we ook alle reparaties aan sieraden uitvoeren in onze eigen goudsmederij. Wel zo veilig; je sieraden wordt dus niet opgestuurd naar reparatie-ateliers dat jij niet kent. We leggen je uit hoe we het sieraad gaan repareren en geven een vaste prijsopgave.