IMPS goudsmederij juwelier

nieuwsbrief


De uitbreiding van onze goudsmederij

Het is alweer bijna 15 jaar geleden dat we onze goudsmederij hebben geopend. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid; een mooi moment om onze winkel opnieuw in te richten.

We hebben een nieuwe sfeervolle presentatie gecreëerd voor onze eigen handgemaakte sieraden en voor de sieraden die we betrekken van andere ambachtelijke goudsmeden. Hier is ook een rustig plekje ingericht waar we met aandacht kunnen praten over opdrachten en reparaties.

Onze aanpak is niet veranderd: alle werkzaamheden worden uitgevoerd in ons eigen atelier, dus vertrouwd en alleen uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde goudsmeden. Vanuit de winkel is het atelier goed te zien; we leggen je graag uit hoe we te werk gaan.We gaan de uitbreiding feestelijk openen van donderdag 2 t/m zaterdag 4 november. En hierbij hoort natuurlijk een leuke aktie: een gratis diamant (0,03ct briljant) bij een opdracht voor het maken van een gouden sieraad.

Deze actie geldt in november 2017. We spreken samen een datum af wanneer het sieraad gereed is; deze datum is mede afhankelijk van de planning van opdrachten die reeds zijn geplaatst. Je kunt ook je eigen goud laten gebruiken voor het maken van het aktie-sieraad. Dan betaal je alleen de maakkosten. Wij geven je de diamant twv €70,- kado. Wil je graag een grotere diamant, geen probleem. Je krijgt dan €70,- korting op de prijs van deze grotere diamant.

De actie geldt alleen bij maken van nieuwe gouden sieraden in opdracht (dus niet bij aankoop van gouden sieraden uit de bestaande collectie, voor aankoop of het laten maken van zilveren sieraden of voor het aanpassen of repareren van bestaande sieraden).

Maak je geen gebuik van deze openingsaktie en heb je iets anders gekocht uit de bestaande collectie, dan krijg je van ons een kadootje. We hebben er veel gemaakt, maar op = op.

Misschien tot bij de feestelijke opening?